Verbeterde kwaliteit en nieuwe namen voetbalkooien

Verbeterde kwaliteit en nieuwe namen voetbalkooien

tuv-keurmerkBij Voetbalkooi Nederland zijn wij continu bezig met het verbeteren en ontwikkelen van onze producten en diensten. Onlangs hebben wij hierdoor onze serie voetbalkooien compleet vernieuwd. De kwaliteit van het materiaal is nu van een nog betere kwaliteit en al onze voetbalkooien worden vanaf heden geleverd met officiële veiligheid en kwaliteitskeurmerken.

Elke voetbalkooi die geplaatst wordt door Voetbalkooi Nederland wordt geleverd met een TÜV keurmerk.

Ondanks dat de kwaliteit nog beter is geworden kunnen wij door onze enorme groei nog groter inkopen en hierdoor nog betere prijsafspraken maken met onze leveranciers. Hierdoor kunnen wij nog steeds de scherpe prijzen aanbieden welke u van ons gewend bent. Wij bieden het hele jaar door de laagste prijs garantie van Nederland!

Nieuwe serie namen voor onze voetbalkooien

Bij nieuwe voetbalkooien horen ook nieuwe namen, onze standaard serie heet vanaf nu de “Panna Basic Serie”
en onze top serie heet vanaf nu de “Panna Pro Serie”. Nieuwe namen die passen bij de top kwaliteit voetbal- en pannakooien van Voetbalkooi Nederland.

Panna Basic Serie

De Panna Basic Serie is het voordeligste model voetbal- en pannakooi. Deze voordelige, maar zeer degelijke voetbalkooien zijn leverbaar in elke gewenste maat en kleur. Het materiaal bestaat uit staanders van ronde buisprofielen met een diameter van 60 mm voorzien van wanden met een dubbelstaafmat met een diameter van 8 x 6 x 8 mm. Met de Panna Basic Serie bent u verzekerd van een zeer degelijke en veilige voetbalkooi, waar men jarenlang plezier aan kan beleven.

Panna Pro Serie

Voetbalkooi Panna Pro SerieDe Panna Pro Serie is het top segment voetbal- en pannakooi.  Deze voetbalkooien van de allerbeste kwaliteit, tegen de scherpste prijs, zijn geluidsarm en vandalismeproof. Het materiaal bestaat uit staanders met een kokerprofiel van 40 x 60 mm voorzien van wanden met een dubbelstaafmat met een diameter van 8 x 6 x 8 mm. De Pro Serie is zowel geluidsarm als vandalisme proof, dit komt mede door de uitvoering met rubber/kunststof composiet afgewerkt met speciale metaal strip. Dit maakt deze voetbalkooien ideaal om te plaatsen op openbare plekken of dicht bij woningen (i.v.m. de geluidsdemping).

Informatie aanvragen

Beide series zijn leverbaar in iedere gewenste afmeting en elke gewenste RAL-kleur.
De voetbalkooien zijn leverbaar met diverse opties, zoals bijvoorbeeld doel- en basketbal combinaties.

Heeft u specifieke wensen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.
Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden!